5 Comments

 1. Marijke

  Stil. Onder de indruk.
  Jullie hebben een plaatsje gekregen in mijn hart. Maar dat vind ik zweverig en raar klinken. Maar het is wel zo.
  Als ik wat kan doen…

  Marijke Groot

 2. Breetveld

  Heb dit zelf ook ervaren ,was op bezoek en zag en hoorde hun wanhoop.Vlucht gedrag en over toekomst schouders ophalend .Gesloten zitten is echt niet meer van deze tijd. Kind laten zien hoe gevangenis is,levert niets op ja meer kwaadheid en dat hoorde ik duidelijk. De schuldige gaan vrijuit en hulp gooit er nog schepje bovenop kinderen kapot maken is een stoornis en geen hulp??

 3. Pauli Schute

  Zeer onder de indruk. Rechters, ga te rade bij de betrokken jongeren zelf.
  Werkers in deze sector zijn zo geformatteerd dat ze deze ellende gaande houden.
  In deze kringloop zit iedereen klem, maar vooral de opgesloten kinderen die geen keus meer hebben en geen lichtpuntjes meer zien.

 4. Sandra

  Wat een waanzin om zo met een ander persoon om te gaan. En het IS zo barbaars, straffen. We zouden zoveel beter moeten weten. Juist dat door positieve benadering mensen kunnen groeien. Wat je hier schrijft is pure mishandeling wat geen enkel nut dient. Juist een rechtstaat zou mede verantwoordelijk moeten zijn voor dergelijke misstanden. Want hier kun je enkel verdrietig en schaamtevol naar kijken.

 5. Inge Nijhof

  Wat erg Jason dat dit met jou en ook andere kinderen kan gebeuren in ons zogenaamd beschaafde land. Je hebt enorm veel kracht dat je dit hebt overleefd en er zo goed over kan schrijven.Weet dat ik nu al 3 jaar op rij meewandel in de mars tegen misstanden van jeugwerk ,georganiseerd door Patrick Damhuis.. Ik wens jou veel goeds toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *